Varannandagsätare.

Humlan verkar vara en varannandagsätare, igår åt hon massor och vi behövde inte stödmata henne alls men idag så ligger hon mest stilla under sin lilla pall och sover. Jag plockade in en lunchlåda med gräs till dom innan och då åt hon med god aptit men sedan så gick hon under sin lilla pall igen och har legat där i ett par timmar nu. Så vi gjorde iordning lite Critical Care och tog upp och matade henne.
 
Innan vi matar henne så brukar vi väga henne och idag så hade hon gått ner igen. Vi väger henne förståss varje dag och hon hoppar upp och ner litegranna. Ligger inte så stabilt som jag skulle önska. Hon har ju gått ner i vikt ca 140-160 gram sedan operationen så vi kanske skulle mata på henne med Critical Care tills hon har nått sin idealvikt? 
 
Jag funderar på om hon emellanåt har lite ont av såren, om det är därför som hon ligger still så mycket. Eller så kanske hon ligger och läker helt enkelt. Dom bra dagarna så är hon precis som hon varit förr, hon springer runt i huset och undersöker saker och är med. Men så kommer det en svacka emellanåt såhär som idag vilket gör mig lite orolig.
 
Lunchlåda.
 

Kommentera här: