Humlan gör sig hemmastadd.

Flytten har gått bra för Humlan, och Rasmus med för den delen. Hela flocken har legat och sovit stora delar av tiden sedan vi satte ihop den igen. Antagligen släpper stressen nu över att flocken varit delad under en tid så nu kan dom slappna av igen.
 
Humlan och Blomman, som är helsystrar, har redan haft sitt första gräl som slutade med att jag satte ner handen mellan dom och Humlan lurvade därifrån med Blommans päls i munnen. Så visst har Humlan tagit sig efter operationen. Hon har också nyundersökt huset, hon fick lite extra energi efter stödmatningen sist så då passade hon på att smyga runt i huset och kolla in köket igen och hallen och om det hade ändrat sig något under soffan sedan sist ;). Sedan så orkade hon inte så mycket mer utan gick in i boet och lade sig under en pall.
 
Lite oroliga över hennes höätande är vi, eller iallafall jag, men det kommer väl snart igång på riktigt. Hon äter litegranna men det är inte så att hon klarar sig på det, och vattendrickandet är jag också orolig över men men ..... is i magen och stödmata på ett tag till så ska nog det ge sig med.
 
Är det någon som läser denna blogg som har tips och idéer om hur man kan lösa detta så får ni gärna skriva kommentarer <3