Humlanuppdatering.

Veterinären ringde för några timmar sedan och berättade att operationen hade gått mycket bra. Humlan hade legat stabilt i narkosen hela tiden och stenen hade kunnat plockas ut.
 
En enorm sten föll från mina axlar och en stor portion energi kunde istället användas till att göra iordning för hennes hemkomst som kommer att ske imorgon. Veterinären kommer ringa imorgon efter ronden och meddela tid för hemgång. Hon skulle vara i egen bur i några dagar men vi skulle tala mer om hemgångsråd när vi sågs. Det var ett snabbt samtal men det spelade ju ingen roll huvudsaken var ju att Humlan var OK <3
 
Men nu till ett annat problem, Veterinären sa ju att hon skulle sitta i egen bur ett par dagar... BUR herregud vad ska vi nu hitta på? våra springer ju lösa på hela bottenvåningen i våran lilla stuga. Dom har ju givetvis en stor låda att vara i men någon bur finns inte i sikte förutom Tamtadaa .... uteburen :) 
Uteburen har fått flytta in.
 
Jodå uteburen har fått flytta in till förmån för sjukhage till Humlan. Den får inte plats inne i vardagsrummet, där den andra marsvinslådan står utan den får vara i en möblerbar hall vi har som gränsar till vardagsrummet. Dom andra marsvinen springer ju runt i hela huset ändå så ensam kommer hon inte att vara.
 
 

 
 
 

Kommentera här: